28
Σαβ, Μαϊ

Νιώστε ικανοποιημένοι, όχι στερημένοι, με τα γευστικά, χορταστικά πρωτεϊνούχα σέικ καθώς και τα υπέροχα σνακ.

Βελτιώστε την ενέργεια και την υγεία σας με τα προηγμένα συμπληρώματα από βότανα.


Η διατροφή που σας προτείνουμε εξατομικεύει την καθημερινή σας πρόσληψη πρωτεΐνης σύμφωνα με τις ανάγκες του σώματός σας.
Ως αποτέλεσμα, αισθάνεστε χορτάτοι, ικανοποιημένοι και γεμάτοι ενέργεια ενώ ελέγχετε το βάρος σας.

Το κάθε πρόγραμμα που θα σας προτείνουμε περιλαμβάνει ένα πλάνο πρωτεϊνούχων γευμάτων προσαρμοσμένο ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Θα έχετε ανά πάσα στιγμή δωρεάν, τον προσωπικό σας σύμβουλο για να σας καθοδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

 

Τα καλά λίπη ονομάζονται πολυακόρεστα και μονοακόρεστα.
Τα πρώτα τα βρίσκουμε στο φυτικό λάδι όπως το καλαμποκέλαιο, σογιέλαιο και σησαμέλαιο. Τα μονοακόρεστα λίπη τα βρίσκουμε στις ελιές, φυστικέλαιο, και στα αβοκάντο.

Για μέγιστα αποτελέσματα χρησιμοποιείτε όλα τα προϊόντα του προγράμματός σας καθημερινά και με συνέπεια.
Έχουμε δει ότι 10 μέρες συνεπούς χρήσης κάνουν μία τεράστια διαφορά στα αποτελέσματα που θα μπορέσετε να δείτε και στη ζυγαριά αλλά και στη μεζούρα.

Δεν χρειάζεται να το κάνετε για πάντα, αλλά εάν μπορείτε να είσαστε πραγματικά συνεπείς και να μην κλέβετε για δέκα μέρες το σώμα σας θα μπει στη λειτουργία της θερμογένεσης και της καύσης λίπους και θα αισθάνεστε πραγματικά λες και το βάρος φεύγει σαν νερό.

 

Ο σημερινός τρόπος ζωής μας οδηγεί στις γρήγορες λύσεις γευμάτων καθώς αποτελούν μία εύκολη και ελκυστική επιλογή. Αυτού του είδους οι τροφές τείνουν να είναι υψηλές σε λιπαρά, ζάχαρη, αλάτι και θερμίδες και συχνά έχουν έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών στερώντας από τον οργανισμό βασικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Με τα προϊόντα μας μπορείτε να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να παίρνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, να επιλέξετε ένα καλό, θρεπτικό και γρήγορο πρωινό, να αυξήστε την ενέργειά σας αν ο τρόπος ζωής σας το επιβάλλει ή απλά να επιλέξετε ένα υγιεινό σνακ για το δρόμο, τη δουλειά ή και το σπίτι!